Λεμφικό Μασάζ

Τηλέφωνο: 6987077716

Το λεμφικό μασάζ είναι μια τεχνική μάλαξης, που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού. Το λεμφικό μασάζ γίνεται σε όλο το σώμα, κυρίως όμως στα χέρια, σε ολόκληρο το μήκος των ποδιών, στην κοιλιά και τους γλουτούς, αλλά και στο πρόσωπο και το λαιμό, επιμένοντας σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, τα πρηξίματα και το τοπικό πάχος.

Το MASSAGE4διαθέτει έμπειρους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες – θεραπευτές μασάζ  που σας παρέχουν εγγυημένα αποτελεσματικό μασάζ κάθε τύπου. Το λεμφικό μασάζ αποτελείται από ένα συνδυασμό κινήσεων και πιέσεων σε διάφορα σημεία του σώματος, με σκοπό να επηρεαστούν θετικά τα ζωτικά όργανα του σώματος.

Το λεμφικό μασάζ είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το σώμα, αφού καταφέρνει να βελτιώνει διάφορες υπάρχουσες αρνητικές καταστάσεις του. Συγκεκριμένα το μασάζ βοηθάει σε περιπτώσεις ατόμων με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα, σε φλεβικά οιδήματα και λεμφο-οιδήματα, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, σε παθήσεις του πεπτικού συστήματος, σε ρευματισμούς, αρθρίτιδες, οστεοαρθρίτιδες και σε άλλες παθήσεις των αρθρώσεων. Επίσης το συγκεκριμένο μασάζ αποτελεί σημαντική βοήθεια στην καταπολέμηση νευρολογικών ζητημάτων, στις ημικρανίες και τις αϋπνίες που μπορεί να δημιουργήσει το άγχος και το στρες.

Το MASSAGE4YOU σας παρέχει ένα πλήρες πακέτο μασάζ στο χώρο σας, για να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη και να σας κάνει να νιώσετε ξεκούραστοι και γεμάτοι ευεξία.

  • γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού
  • καλύτερη κυκλοφορία του αίματος
  • αναζωογόνηση του δέρματος
  • μείωση της κυτταρίτιδας
  • μείωση των κατακρατήσεων
  • χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση αδυνάτισμα.

Θεραπευτές που εκτελούν Λεμφικό Μασάζ

Εργαστείτε στο massage4you

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies