Χαλαρωτικό Μασάζ

Τηλέφωνο: 6987077716

Το χαλαρωτικό μασάζ (antistress μασάζ) αναζωογονεί τον οργανισμό και συνδράμει στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας. Παράλληλα, η χρήση των ευεργετικών αιθέριων ελαίων κατά τη διάρκεια του χαλαρωτικού μασάζ προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση στον οργανισμό και βελτιώνει τη διάθεση. Οι δεξιοτεχνικές χαλαρωτικές μαλάξεις βοηθούν το σώμα να αποβάλλει τη συσσωρευμένη ένταση και κούραση, καθώς επιτυγχάνεται απόλυτη χαλάρωση των κουρασμένων μυών και επαναφορά της ελαστικότητάς τους.

Το MASSAGE4U σας προσφέρει ένα μοναδικό χαλαρωτικό μασάζ ειδικά για εσάς, με σκοπό να αναζωογονήσει το σώμα σας και να αποβάλλει την κούραση από το στρες και το άγχος. Το χαλαρωτικό μασάζ στοχεύει στην χαλάρωση των μυών με την επαναφορά της σωστής αιμάτωσης των διαφόρων σημείων του σώματος, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός σας λειτουργεί καλύτερα, πιο αρμονικά και αποβάλλει τις αρνητικές ουσίες, όπως είναι οι τοξίνες).

Οι ευεργετικές ιδιότητες του χαλαρωτικού μασάζ που σας προσφέρει το  MASSAGE4δεν σταματάνε εδώ. Μέσω των ειδικών κινήσεων που εφαρμόζονται στο σώμα σας είναι δυνατόν να καταπολεμηθούν διάφοροι σωματικοί πόνοι, όπως στην μέση, την πλάτη ή τον αυχένα, με αποτέλεσμα να ανακουφιστείτε και να νιώσετε ευεξία. Επίσης το μασάζ του MASSAGE4U βοηθάει το δέρμα να είναι πιο υγιές και λαμπερό, διατηρώντας τη φρεσκάδα του, ενώ με τη χρήση ειδικών αιθέριων ελαίων επαναφέρεται και η ζωντάνια στα ταλαιπωρημένα σημεία.

Στην καθημερινότητά σας πολλές φορές κάποιες άγαρμπες κινήσεις οδηγούν σε σφίξιμο των μυών και των τενόντων, ιδίως των χεριών. Οι κινήσεις του χαλαρωτικού μασάζ που σας προσφέρουμε, βοηθούν στη χαλάρωση των σφιχτών μυών, διευκολύνουν τη δυσκαμψία ή ακαμψία των αρθρώσεων, ενώ καταπραΰνουν τους κουρασμένους και πονεμένους τένοντες. Η θερμότητα, που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια του χαλαρωτικού μασάζ, βελτιώνει τη ροή του αίματος.

 

  • Βελτιώνει τις λειτουργίες του μυοσκελετικού, του νευρικού και του κυκλοφορικού συστήματος
  • Προσφέρει γενική χαλάρωση, ξεκούραση και ανακούφιση από μυϊκούς πόνο

Θεραπευτές που εκτελούν Χαλαρωτικό Μασάζ

Εργαστείτε στο massage4you

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση cookies